tirsdag den 26. august 2008

Fallen "Ride the sky" - EU Barca premiere

Som vi har skrevet i de foregående indlæg har vi været nede og se "Ride the Sky", den nye Fallen video i Barcelona! Det foregik torsdag aften kl 23 på et sted tæt på spottet ved Paralel.
Vi var alle sammen helt hyped og drak lidt øl på værelset inden. Da vi kommer ned til stedet hvor premieren skulle holdes, var vi ikke et sekund i tvivl om at det var det rigtige sted vi var kommet.
Tommy Sandoval og Slash stod uden for stedet og drak lidt øl, hvor de straks fik øje på Thomas og kunne kende ham fra da han var ovre og besøge Black Box. Vi tænkte vildt nok, at der er nogle af pro'sene hernede. Men det viste sig så at blive endnu mere overraskende. Kort tid efter kom selveste The Chief JT og fik også øje på Thomas og hilste og snakkede lidt, og sagde så vi alle sammen bare skulle komme med ind VIP sammen med resten af teamet. Vi var selvfølgelig helt stoked over at komme først ind og få de bedste pladser til den vildeste video!!
Videoen gik i gang da salen var fyldt godt op, og der startede braget af hammers efter hammers!!
Vi vil desværre ikke afsløre nogen tricks fra videoen, men vi kan sige så meget at alle fyrede mere op end forventet, og Chris Cole beviser endnu en gang at han kan lave lige hvad han vil, og er en af verdens bedste street-skatere!! Han viser lige at man godt kan gå et skridt eller to videre med techshit end fully flaired gjorde........enjoy or die


Michael klar til premiere


Uden for premieren, ved ikke om ham til højre er??


Masser af mennesker var hyped


The Chief lige inden han skulle præsentere videoen


Der bliver ventet spændt.


Så blev videoen sat igang!

Ingen kommentarer: