mandag den 14. april 2008

KBH weekend endnu en gang

.... ja dem kommer vi til at få mange af det kommende stykke tid. Søren og Thomas kørte til København kl 06.00 fredag morgen, for at mødes med Michael (som havde været over på studietur hele ugen) og hovederne for at få en sjov og produktiv weekend.. først skulle THE BOSS IS BACK DVD'erne lige afleveres på Cali og First, så den skulle meget gerne være i din lokale skateshop i den her uge !!! Ellers find den på www.streetammo.dk eller www.labforum.dk. (Nok om reklame)
Dernæst stod den på 100% raw skateboarding hele weekenden. Vi fik en masse godt footy med hjem i rygsækken, på trods af at Ralle havde brækket armen nogle uger forinden, og skatede rundt med en lugtende hvid gips boksehanske, fyrede han alligevel godt op!!!
Dog endte søren også med at skulle ha en boksehanske på efter et slam på Amagerstrand park, han fik en brud i håndleddet! god bedring her fra!!!
Ellers skete der det, at få min. efter vi var kørt ud for at skate street, drønede en forretningsmand lige op i røven på os i et kryds hvor vi holdt for rødt lys.. Ja gad vide hvad han havde gang i inde i hans bil siden det kunne ske?? få timer senere vinkede selveste Katja Kean til hovedet mens han stolt kørte "Swiften" videre.
Ja hvad oplever man ikke i den vilde storby?? der skete mange andre sjove ting, som i nok skal høre mere om..
Her er lige et par pics fra den gode weekend.. yeah

Michael crooked warm up


Straight to business


"Street hovedet"


Søren og Thomas


Thomas med en bette bs tail to bank


Last spot, crooked fakie diamanten


En bette boardslide


Session's over, Søren med hans nye boksehanske


"LALU" søren vælger at gå i hi, ind til han er i stand til at lave hammers igen!!

Ingen kommentarer: